3 Leren Portemonnee Ontwerpen Die U Kunt Gebruiken Als Relatiegeschenk!

portefeuilles

Investeren in promotieartikelen is een van de beste kosteneffectieve strategieën om de groei van uw merk te stimuleren. De reputatie van uw bedrijf zal enorm profiteren door het opbouwen van een sterke relatie met uw klant. Het gebruik van promotionele geschenken in een campagne of evenement kan direct uw verkoop, leads, klantenbinding, en meer verhogen.

En als het op relatiegeschenken aankomt, kan niets tippen aan de kwaliteit van een leren portemonnee. Leer heeft een tijdloze schoonheid, en de portemonnee is er in een eindeloos design. Dus, lees deze blog om verschillende stijlen van lederen portemonnees als relatiegeschenken in Nederland te ontdekken. Blijf tot het einde voor meer info!

Leren Portemonnee

Verschillende stijlen van lederen portemonnees te gebruiken als relatiegeschenken

  1. De traditionele of Fold Over Leather Wallet

Bi-fold en traditionele portemonnees zijn een van de meest trending en creatief ontwerp lederen portemonnees. We weten allemaal dat leer een stijlvolle en tijdloze schoonheid heeft, en het gebruik van een bi-fold leren portemonnee kan het beste relatiegeschenk zijn. Het geeft een bulk-free zak ervaring. Er kunnen maximaal 6 kaartsleuven in deze portemonnee, zodat uw klanten of potentiële klanten de portemonnee kunnen gebruiken om 12 pasjes tegelijk in op te bergen.

  1. De unieke Tri-Fold Wallet

De tweede op de lijst is dus een klassieke en mooie tri-fold lederen portemonnee. U kunt deze portemonnee gebruiken als relatiegeschenk, en uw klanten en relaties kunnen er bijna alles in meenemen, zoals biljetten, ID's, munten en pasjes.

Als u kiest voor een 9,8″ brede portemonnee, kan deze meer dan 20 biljetten bevatten en heeft u nog steeds ruimte voor bonnetjes en notities. Door deze tri-fold leren portemonnee te gebruiken als relatiegeschenk in Nederland, zullen uw potentiële klanten uw bedrijf direct herkennen. Volg ons op Twitter voor de laatste updates.

  1. De kaarthouder

Tegenwoordig vertrouwen de meeste mensen op online betalen, dus hebben ze iets nodig om hun credit- en debetkaarten in op te bergen. U kunt uw klanten dus verrassen met een lederen kaarthouder. U kunt het logo van uw bedrijf op de bovenkant van de kaarthouder gebruiken, zodat wanneer uw klanten ze gebruiken, het merkbekendheid van uw bedrijf zal zijn. Op deze manier kunt u uw merk helpen zich te onderscheiden van de rest van de concurrenten.

Een kaarthouder is een niet-opvouwbare, eenvoudige portefeuille waarin uw klant zijn geschenkkaarten, medische kaarten, bankkaarten en zelfs ID-kaarten kan opbergen.

Inpakken!

Het gebruik van een lederen portemonnee als relatiegeschenk in Nederland kan uw merk helpen om meer erkenning te krijgen. En het zal een langdurige indruk achterlaten bij uw klanten. Voor meer info, volg ons op Facebook!

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons