OVER

OVER

Over ons

Adnan Internationale Lederwaren is een familiebedrijf met een eigen lederproductie fabriek in India met een BSCI certificaat. 

Bij ons is ook de productie van promotionele give-aways mogelijk. Ons doel is te voldoen aan alle behoeften die een milieuvriendelijke en duurzame productie ondersteunen. Onze looierij is lid van LWG, een van de zwaarste audits ter wereld voor een looierij voor duurzame productie van leder. 

We hebben een ultramoderne looierij voor het leer. Ook hebben we een complete productieketen inclusief de inkoop van ruwe huid, het maken van leer, lederwaren, export en import van deze lederwaren vanuit ons Nederlandse kantoor, alles in één hand.

Uitgebreide reeks van productie 

Adnan Internationale Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label leder handtas fabrikanten evenals Private label leder portefeuille fabrikanten. Wij zijn een gerenommeerde tassenfabriek met een verkoopkantoor in Nederland. Als u uw eigen ontworpen tassen wilt laten maken, neem dan contact met ons op. Denkt u erover om uw tassen in Nederland te laten maken, uw tassen in Duitsland te laten maken, uw tassen in Turkije te laten maken, uw tassen in Polen te laten maken, uw tassen in Spanje of Portugal te laten maken, overweeg dan om het in India in onze fabriek te laten maken. Met onze Nederlandse vestiging heeft u een Europese partner die lokaal voor uw wensen kan zorgen. U krijgt de kwaliteit en service van Europese normen, maar tegelijkertijd, met de productie in India, krijgt u de beste prijs.  

Mensen denken dat Italiaanse lederwaren fabrikanten, Britse lederwarenfabrikanten, evenals aangepaste lederwaren maker in de buurt van mij een betere optie is om hun lederwaren te laten maken, maar niets is minder waar. Ons kantoor in Nederland zorgt ervoor dat er nauw contact is met de klant corresponderend in lokale Europese talen waardoor de klant zich op zijn gemak voelt. Wij zijn de leder tas fabrikanten en riem fabrikanten die kwaliteit handgemaakte lederwaren maken, creditcards als lederen relatiegeschenken, lederen sleutelhangers als relatiegeschenken, lederen portemonnees als relatiegeschenken, etc.

Ook, als u op zoek bent naar leder Jassen fabrikanten, veganistische lederen tassen fabrikanten, luxe tas fabrikanten, faux lederen tas fabrikanten, veganistisch leer handtas fabrikanten, enz., neem dan contact met ons op. Wij hebben een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare fabrikanten van modetassen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Oostenrijk en Portugal. Ons contacteren om meer te weten.

Geweldige kwaliteit, opwindende prijs  

Onze lederwaren productie is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook deze zijn allemaal beschikbaar tegen concurrerende prijzen. U zult zeker waarderen hun afwerking ook. Wij zijn deskundige fabrikanten van handtassen, portefeuilles, en riemen. De productie wordt ondersteund door de expertise van professionals in ontwerp, patroon maken, en materiaal selectie. Dit alles draagt bij aan de fabricage van lederwaren in het vlaggenschip van onze firma Adnan International Lederwaren.

Wij verzekeren op tijd overeengekomen levering samen met de hoogste kwaliteit, en onoverkomelijke logistiek. Wij leveren deur aan deur met de EU en het UK. En al deze maken Adnan International Lederwaren de beste van de fabrikanten voor uw producten. Wij hebben de schaalbaarheid en infrastructuur die nodig is om de productie van uw lederen handtas, Lederen Portemonnees, Lederen Riemen en Jassen collecties als ook werkhandschoenen en ruitersport producten . 

Met trots kunnen wij zeggen dat vele nationale en internationale merken ons reeds vertrouwen voor de vervaardiging van hun lederwarencollecties. Contacteer ons om meer te weten over onze werkmethodes en prijzen. Vraag nu een offerte aan.

Adnan International Lederwaren staat altijd garant voor kwaliteit bij de lederwarenproductie voor internationale mode- en luxemerken. Deze merken vertrouwen op ons voor het maken van hun lederwaren en hun lederen accessoires.

Onze manier van werken samen met de constante communicatie met de klant vanuit ons Nederlands kantoor maakt ons de perfecte fabrikant voor kleine, middelgrote, en grote volume producties. Bovendien verzekeren wij een uitstekende logistiek en een onovertroffen kwaliteitscontrole. De verzending van stalen en de opvolging van de productie van uw lederwaren gebeurt op een consistente manier. 

Van starters tot lederwarenhandelaars, groothandels, supermarkten, winkelketens, bedrijven die hun eigen promotionele producten op maat willen maken - iedereen die een collectie lederwaren wil maken kan onze klant zijn. Dus, kom en doe zaken met ons. 

OVER
OVER
OVER

wat onze klanten over ons zeggen

OVER

GABY

Designer

Bekwaam prototyping team

Ik ben zeer tevreden over de prestaties van Adnan International en hun prototyping/sampling team. Ze zijn bekwaam, getalenteerd en veelzijdig en dat is belangrijk voor ons, omdat het ons helpt snel nieuwe ontwerpen te introduceren en ons helpt onze voorsprong op de markt te behouden.

OVER

JONATHAN

Directeur

Great Manufaturing partner

Onze producten worden vervaardigd volgens onze strenge specificaties en met aandacht voor detail, wat elders zo zeldzaam is. De kwaliteit van het leder is uitstekend en de keuzemogelijkheden zijn legio. Wij bevelen Adnan International van harte aan als een van de beste professionele lederwarenfabrikanten.

OVER

AMANDA

Aankoopdienst

Eenvoudige communicatie

Communicatie is het meest uitdagende aspect van het werken met een buitenlandse fabrikant, maar met hun kantoor hier in Nederland, maakt Adnan International het proces veel gemakkelijker en effectiever. Wij krijgen het beste van twee werelden, concurrerende overzeese lederwaren fabricage diensten met gemakkelijke en effectieve communicatie dicht bij huis hier.