Tips van experts om dure leren tassen te onderhouden

leren tas

Leren tassen zijn een van de meest gekoesterde accessoires in de moderne tijd. U kunt de waarde en gratie van dit object in stand houden met een paar eenvoudige hacks. Als vertrouwde fabrikant van huismerkleer in het Verenigd Koninkrijk hebben wij veel eenvoudige tips ontdekt die de levensduur van dure en nauwkeurig gemaakte leren tassen kunnen verlengen. 

Lees de rest van deze blog om de makkelijke hacks te ontdekken en de leren tassen mooi te houden! Blijf naar beneden scrollen en ontdek meer!

lederen tassen

Hoe lederen tassen verzorgen? 

Alsjeblieft!

Leren tassen onderhouden

Hoewel leer duurzaam en soepel is, heeft het van tijd tot tijd de juiste verzorging nodig. De volgende stappen verlengen de levensduur van uw tassen voor jaren en voorkomen slijtage. 

  • Overweeg een lekvrij zakje te gebruiken wanneer u vloeistoffen bij u draagt, zoals een flesje ontsmettingsmiddel, lotion of vochtinbrengende crème. Morsen is een belangrijke oorzaak van vlekken die de schoonheid van uw tas kunnen bederven. 
  • U moet uw leren tas eens per week of zo extra verzorgen als u hem regelmatig gebruikt. Deze hebben meer kans om vuil en stof te vangen en zijn vatbaar voor ongewenste krassen. Een lederreiniger volstaat om de vuilophoping weg te vegen. Als er krassen zijn, kunt u de tas met een lederconditioner behandelen. 
  • Leer kan uitrekken omdat het een natuurlijk materiaal is. Stop uw tas niet te vol om het oorspronkelijke silhouet niet te vervormen. Om enkele van onze collecties te zien, bezoek onze Pinterest pagina!

De handtassen zorgvuldig opbergen

Iedereen houdt ervan om af en toe tassen uit zijn collectie te draaien. Als u dat ook bent, moet u die tassen zorgvuldig bewaren om scheuren, vervaging en schimmelvorming te voorkomen. 

lederen tassen
  • Bewaar de zak niet in direct zonlicht!

Vergeet niet dat geverfde lederen tassen na verloop van tijd vervagen omdat de UV-stralen de kleurpigmenten afbreken waardoor ze vervagen. 

  • Gebruik stofzakken

Aangezien de hardware, het beslag en de sloten in een tas gemakkelijk stof vangen, moet u ze in een ademende katoenen stofzak bewaren. Zo houdt u deze items zo lang mogelijk als nieuw. Voor meer details over leren tassen kunt u onze Facebook pagina. 

In een notendop

Hopelijk is deze blog voor u nuttig geweest om alles te weten over het onderhoud van leren tassen. Als u nog steeds twijfels heeft of ergens verward over bent, neem dan direct contact met ons op of houd contact met onze Twitter pagina om meer details te verkrijgen.

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons