Ontdek de verschillende soorten materialen die voor leren handschoenen worden gebruikt

Leren Handschoenen

Volgens een rapport uit 2020 "exporteert het VK meer dan 80% van zijn lederproductie, met bestemmingen in meer dan 80 landen."Dit aantal is voldoende om de snelle groei van de lederindustrie in het VK aan te geven. Het is bijna niet te tellen hoeveel producten er met leer worden vervaardigd.

Deze blog brengt echter een van de meest gebruikte producten, handschoenen, gemaakt van leer. Hier zult u enkele van de meest voorkomende materialen kennen die gebruikt worden om lederen handschoenen te vervaardigen. Als een vertrouwde en gecertificeerde fabrikant van lederwaren op maat, kunnen wij alles produceren wat u maar wilt om aan uw specificaties te voldoen.

Leren Handschoenen

Hier zijn de gebruikelijke materialen die u kunt kiezen voor de fabricage van lederen handschoenen.

Carpincho Leder

Dit leer is afkomstig van capibara's, semi-aquatische knaagdieren die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komen. Veel mensen verwarren het met pekarileer omdat het een effect heeft en op pekari lijkt. Toch is dit materiaal een van de meest voorkomende en goedkope materialen voor lederen handschoenen.

Leder van koeienhuid

Over het algemeen gebruiken wij voor laaggeprijsd leder runderleder, omdat dit niet zo duurzaam is als het zou moeten zijn. Dit materiaal is vrij dik en zwaar. Deze handschoenen kiezen om overdag en 's avonds te dragen is dus nooit een goede keuze. In plaats daarvan kunt u ze kiezen als u iets zoekt om u tegen de kou te beschermen.

Hertenleer

Hertenleer is een van de meest bewonderde materialen voor lederen handschoenen. Deze zijn stevig en vertonen een meer uitgesproken nerf, waardoor ze populair zijn bij buitensporters die in koude klimaten wandelen. Mensen houden van dit type vanwege zijn ruige en grove uiterlijk met fatsoenlijke sterkte. Om meer informatie te verzamelen, bezoek nu onze Facebook-pagina!

Hairsheep Leather

Dit leder is fijner en minder volumineus dan het meeste leder en voelt zeer soepel en zacht aan. Bovendien is het duurzaam bestand tegen slijtage, waardoor de handschoenen lang meegaan. Velen beschouwen het als Kaapse huid, wat haarschaap uit Zuid-Afrika betekent.

Lam nappa

Dit leer is chroomgelooid, zacht en soepel. Dit materiaal wordt alleen gebruikt in lederen handschoenen van topkwaliteit. De kenmerken van het leer, zoals de touch, de dikte en de soepelheid, maken het ideaal voor elegante geklede handschoenen voor mannen en vrouwen.

Peccary

Het is een van de belangrijkste en zeldzaamste materialen die in handschoenen voorkomen. Het wordt afgeleid van het pekari-dier, een deel van de varkensfamilie. Wilde dieren in Peru zijn de voornaamste bron van de beste kwaliteit huiden. Voor meer details, bezoek onze Twitter pagina en krijg de laatste updates.

Verschillende stijlen van lederen handschoenen die u kunt maken

Als u een gevarieerd aanbod handschoenen in uw winkel wilt hebben om een efficiëntere verkoper te zijn, probeer dan de volgende handschoenen uit:

  • Lassen
  • Dubbele Palm
  • Volledige handpalm/trekker
  • Patch Palm
  • Meubel Handschoenen
  • Bestuurder Handschoenen
  • Water Bestendige Handschoenen

Inpakken!

Nadat u de materialen hebt gekozen die u verkiest voor de productie van lederen handschoenen, neemt u contact met ons op! Alleen wij kunnen u voorzien van de beste kwaliteit op maat gemaakte handschoenen en andere lederwaren tegen de scherpste prijzen. Als deze blog echter nuttig voor u is geweest, laat het ons weten!

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons