Laat uw tassen maken door een betrouwbare tassenfabrikant in Nederland

Laat uw tassen in Nederland maken

Adnan Lederwaren is een familiebedrijf met haar leerproductie fabriek in India met een BSCI certificaat. U kunt uw tassen laten maken bij een van de meest betrouwbare tassenfabrikanten in Nederland. Als leerfabrikant is ons doel om aan alle behoeften te voldoen die een milieuvriendelijke en duurzame productie ondersteunen. Wij beschikken over een hypermoderne leerlooierij. Ook hebben we een complete productieketen inclusief de inkoop van ruwe huid, het maken van leer, lederwaren en export en import van deze lederwaren vanuit onze Nederlandse vestiging, alles in één hand. Lees de volgende regels verder voor meer details.

Laat uw tassen in Nederland maken

Waarom zou u uw tassen laten maken door een betrouwbare fabrikant?

Als een van de meest vertrouwde private label lederen handtassenfabrikanten is Adnan Lederwaren een gerenommeerde tassenfabriek met een verkoopkantoor in Nederland. Als u uw eigen ontworpen tassen wilt laten maken, neem dan contact met ons op. Bovendien, als u uw tassen in Nederland of Duitsland, of Turkije, Polen, Spanje of Portugal wilt laten maken, overweeg dan om ze in onze fabriek te laten maken. Wij geven u service van hoge kwaliteit volgens Europese normen, maar tegen de beste prijs. De meeste mensen denken dat Italiaanse lederwarenfabrikanten, Britse lederwarenfabrikanten en lederwarenmakers bij ons in de buurt betere opties zijn om hun lederwaren te laten maken. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat er nauw contact is met de klant corresponderend in lokale Europese talen waardoor de klant zich op zijn gemak voelt. Plus, wij zijn de lederen tas fabrikanten die kwaliteit handgemaakte lederen goederen maken. U kunt onze Facebook pagina bezoeken voor meer details over het maken van tassen.

In termen van kwaliteit en prijs, Onze lederen tas productie is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook deze zijn allemaal beschikbaar tegen redelijke prijzen. U zult zeker waarderen hun afwerking met hun kwaliteitsborging.

Als deskundige fabrikant van handtassen is onze expertise gelegen in ontwerp, patroonvorming en materiaalkeuze. Dit alles draagt bij tot de productie van lederwaren in het vlaggenschip van onze firma Adnan International Lederwaren. Als een herhaald bedrijf hebben we de infrastructuur en schaalbaarheid die nodig zijn om de productie van uw lederen handtassen aan te pakken. Kijk op onze Twitter-pagina voor meer informatie over de productie.

Onze manier van werken met constante communicatie met de klant vanuit ons kantoor in Nederland maakt ons de perfecte zakkenfabrikant voor grote, kleine of middelgrote volumeproducties.

Conclusie

Als betrouwbare tassenfabrikant kunnen we met trots zeggen dat al vele nationale en internationale merken ons vertrouwen voor het vervaardigen van hun lederwarencollecties. Ook als u uw tassen in Nederland wilt laten maken kunt u op ons rekenen!

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons