Indiase fabrikant van lederwaren voor vrouwen en mannen Lederen portefeuille, tassen en riemen

stikmachine

Uw fabrikant voor dames + heren lederen portefeuilles, tassen en riemen

Wij zijn uw fabrikant uit India voor lederwaren en accessoires. Wij produceren dames- en herenportemonnees, handtassen/portemonnees en riemen.

Opgericht in 1983, begon Adnan International Lederwaren te exporteren Internationaal ontwerp, fabricage en kwaliteit lederwaren naar wereldwijde klanten. We hebben sindsdien geëxporteerd naar vele landen in de Europese Gemeenschap en de Verenigde Staten. Ons bedrijf is een team van professionele deskundigen en geschoolde arbeiders. Wij hebben een zeer goede infrastructuur met twee fabrieken in Kolkata (India). Deze fabrieken zijn uitgerust met moderne en geïmporteerde machines. Onze lederen portemonnee productie wordt ondersteund met de nieuwste technologie, en andere middelen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de klant de beste prestaties kan ervaren in termen van constante kwaliteit en tijdige levering.

Uw lederwaren ontwerpen zijn in goede handen

Als fabrikant van kleine lederwaren heeft het bedrijf een fenomenale staat van dienst. We hebben de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Lederen portemonnees, billfolds, portefeuilles kunnen allemaal in kleine of grote hoeveelheden worden gemaakt. Elke kleur zoals zwart, blauw, donkerblauw, bruin, tan, etc., en in elke leersoort zoals Nappa, DDDM, NDM, PDM, Suede etc. is bij ons mogelijk. Er zijn vele modellen. Uw eigen ontwerpen zijn ook welkom. Wij kunnen uw portemonnee, portefeuille, billfolds voor mannen en vrouwen maken in klein en groot formaat. Wij maken alles volgens uw wensen. Wij beheren de hele productieketen. Wij maken van de ruwe huid tot leer in onze eigen looierij. Het leer wordt vervolgens gebruikt om de portefeuille te maken. De productie vindt plaats in onze eigen BSCI gecertificeerde fabriek. De portemonnees worden geëxporteerd en geïmporteerd door ons eigen bedrijf in Nederland. U krijgt de portemonnees van de hoogste kwaliteit. Als de portemonnees niet goed zijn, hoeft u ook niets te betalen. U bent dus altijd verzekerd van goede kwaliteit en tijdige levering. Wij kunnen van uw sample een contramonster maken. Als u akkoord bent met het monster dan kunnen we beginnen

en

INDIASE FABRIKANT KLEINE LEDERWAREN VOOR VROUWEN EN MANNEN LEDEREN PORTEMONNEE, TASSEN EN RIEMEN

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons