Leren Handschoenen 101: Hier is alles wat u moet weten voor uw bedrijf!

Leren handschoenen zijn van oudsher beroemd om hun bescherming, elegantie en comfort. Handschoenen vertegenwoordigen status omdat verfijnde mensen ze ooit droegen.

Er zijn verschillende soorten leren handschoenen op de markt. Mensen gebruiken ze als accessoire om een outfit aan te vullen en als onderdeel voor warmte in de winter.

Deze blog bevat echter een aantal feiten die u moet onderzoeken voordat u leren handschoenen bestelt om deze winter in uw winkel op voorraad te hebben. Dus, blijf naar beneden scrollen en ontdek meer!

Leren handschoenen

Te overwegen onderdelen bij de productie van leren handschoenen

Als eigenaar van een bedrijf of winkel moet u rekening houden met de volgende overwegingen om de bestellingen en producten nauwkeuriger te maken, zodat verkopen gemakkelijker wordt!

 • Het doel van de handschoenen
 • Het gebruik van de lederen handschoenen
 • Materiaalsoorten die u voor de productie wenst
 • En de kwaliteit en kwantiteit

Hier ziet u tal van soorten materiaal die u kunt kiezen voor leren handschoenen. Deze zijn:

Nappaleer

Nappaleer ziet er anders uit en valt op door zijn dunne en zachte textuur. Dit leer, afkomstig van lammeren en schapen uit landen met een milder tropisch moessonklimaat, is geschikt voor handschoenen. Hoewel het dun is, zorgen de duurzaamheid, sterkte en flexibiliteit voor gebruiksgemak. U begrijpt dat het een luxeproduct is zodra u de kleine poriën en het olieachtige uiterlijk opmerkt. U kunt er dus op vertrouwen!

Hertenleer

Vanwege zijn stijlvolle uitstraling is leer altijd duur geweest. Door zijn unieke patroontextuur, hoge duurzaamheid en zachtheid is het een van de perfecte materialen voor handschoenen, ook al is het dik en volumineus. Deze kwaliteit verhoogt ook de waarde ervan omdat het comfortabel draagt dankzij de extreme zachtheid. Maar vergeet niet dat alleen de herten uit landen met een koud arctisch klimaat over dergelijke eigenschappen beschikken. 

Peccary Pigskin

Na diverse studies is dit varkensleer als het meest luxueuze lederen handschoenmateriaal naar voren gekomen. Verstandige ondernemers vragen vaak om dit materiaal voor het maken van handschoenen vanwege zijn zachtheid, soepelheid en duurzame structuur. Mensen dragen deze graag als rijhandschoenen vanwege hun gebruiksvriendelijke kwaliteit. 

Dus als u alleen handschoenen van topkwaliteit in uw winkel wilt hebben om uw uitmuntendheid te tonen, kies dan dit leer voor de productie.  

Suède Leer (Metis)

Als u iets unieks en vertrouwds zoekt, ga dan voor suèdeleer, want het zachte gevoel en de textuur ervan garanderen de kwaliteit van de producten. Het creëert een fluweelachtig oppervlak dat het eindproduct meer glans en een prachtige uitstraling geeft. 

Mensen met hoge verwachtingen kiezen deze leren handschoenen omdat ze lang meegaan en een aanvulling vormen op elke outfit. Onze aangepaste fabrikanten bieden een scala aan materialen om uit te kiezen, waardoor het proces handig is voor zakenmensen. Neem dus wijselijk uw beslissing terwijl u bereid bent uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Geitenhuid

Het is een harde of vaste textuur die je zelden aantreft in luxe lederen handschoenen. Zijn asymmetrische en grote poriën en hardheid maken hem ongeschikt voor handschoenen die voor de haute couture zijn gemaakt. In plaats daarvan worden ze gebruikt voor zware omstandigheden zoals sport, motorfietsen, werk en buiten, waar slijtvastheid van vitaal belang is. Bezoek onze Twitter pagina voor meer details!

De meest voorkomende ontwerpen van lederen handschoenen die u bij ons vindt zijn handschoenen voor:

 • Lassen
 • Dubbele palm
 • Volledige handpalm
 • Patch palm
 • Bestuurder
 • Winter
 • Carpenter, en zo verder!

Als u meer collecties nodig hebt, bekijk dan onze Pinterest pagina of neem contact op met onze fabrikant op maat voor uw volgende deal!

Inpakken!

Laat ons weten of de blog nuttig voor u was. Als u nog steeds twijfels of verwarring heeft, neem dan contact op met onze fabrikant via onze Facebook pagina of kom naar ons kantoor in Nederland. We werken graag met u samen!

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons