Weinig bekende feiten over Vegan Leren Tassen Fabrikant in het Verenigd Koninkrijk

fabrikant van veganistische leren tassen in het Verenigd Koninkrijk

De rage voor lederwaren is niet nieuw. Al sinds de oudheid gebruiken mensen leer voor verschillende doeleinden. Volgens een onderzoek "exporteert het VK meer dan 80% van zijn leerproduktie, met bestemmingen in meer dan 80 landen". Deze informatie toont aan hoe populair de lederhandel is.

Veganistisch leer is een van de meest geliefde leersoorten. Als fabrikant van tassen van veganistisch leer in het Verenigd Koninkrijk, willen wij u graag informeren over de weinig bekende feiten over dit vooruitzicht. Dus, blijf bij deze blog tot het einde.

Basisinformatie over tassen van vegan leer

Er is een hype voor lederen tassen op de Britse markt. Mensen dragen graag modieuze en elegante lederen tassen. Als bedrijfseigenaar zult u nooit verlies lijden als u kiest voor veganistische leren tassen voor uw winkel. Integendeel, door de nieuwigheid zullen de kopers zich nieuwsgieriger voelen. Dus, probeer het eens!

Soorten tassen van Vegan Leer

U weet waarschijnlijk niet dat er verschillende soorten veganistisch leder bestaan, maar ze kunnen in wezen worden opgesplitst in slechts twee categorieën:

Tassen van natuurlijk vegan leer

Natuurlijk veganistisch leer is afkomstig van plantaardige materialen, zoals kurk, ananas en walnoot, die soms samen "plantaardig leer" worden genoemd. Het kan ook van schimmels komen, zoals paddenstoelenleer, of zelfs van algen (serieus!). De tassen die van dit ledermateriaal worden gemaakt zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk omdat dit proces minder uitstoot van koolstofdioxide veroorzaakt.

Synthetische Vegan-Leer Tassen

Als een vertrouwde fabrikant van veganistische leren tassen in het Verenigd Koninkrijk, gebruiken we ook synthetisch veganistisch leer dat verwijst naar materialen zoals PU-leer. Het is afkomstig van polyurethaan of andere op kunststof gebaseerde opties. Soms noemen veel mensen het "pleather" omdat deze rechtstreeks van petrochemische stoffen worden gemaakt. Maar het kan ook gemaakt worden van gerecycleerde plastics. Het is een perfecte keuze voor tassen omdat het 100% waterbestendig is en gemakkelijk schoon te maken. Omdat er minder grondstoffen voor nodig zijn om het te maken, is dit de beste keuze als je iets duurzaams wilt.

Er is nog een derde categorie, "in het lab gegroeid veganistisch leder". Het kan technisch gezien worden beschouwd als een mengeling van natuurlijk en synthetisch leder. Omdat het hier om biologische of natuurlijke organismen gaat, zullen we dergelijke materialen als natuurlijk classificeren.

Afronding

Dus, als u op zoek bent naar de beste fabrikant van veganistische leren tassen in het Verenigd Koninkrijk, moet u contact met ons opnemen. Onze op maat gemaakte diensten en consistente productkwaliteit zullen uw hart veroveren. Dus, als u meer details wilt krijgen, kunt u nog een paar blogs lezen.

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons