Meest voorkomende soorten tassen om mee te nemen op zomervakantie 

lederen tassen

Uit een studie blijkt dat "de markt voor lederen tassen in Europa een waarde vertegenwoordigt van ongeveer 3,5 miljard euro. De markt groeit gemiddeld met 3,2% per jaar."De constante groei van deze markt wijst op de toenemende liefde voor lederen tassen in het Verenigd Koninkrijk. 

We hebben echter de neiging onze garderobe aan te passen als we de warmere maanden ingaan. Accessoires zijn een integraal onderdeel van elke outfit. Dus, zou men overwegen om ze ook te veranderen.  

We hebben deze blog gebracht om mensen te laten begrijpen hoe ze zich kunnen voorbereiden op de zomer en om de nieuwste tassentrends samen te stellen. Dus, lees de volgende types en beslissen wat u wilt in uw winkel. Onze aangepaste fabrikant zal u geven wat u wilt. Hier ga je!

lederen tassen

1. Mand Tassen

Traditioneel gebruikt men deze tas als strandaccessoire, en hij wint dit jaar steeds meer aan populariteit. De esthetische aantrekkingskracht maakt het een perfecte optie voor de zomer. Als u op zoek bent naar iets dat langer meegaat, kan een mandtas nooit verkeerd zijn, want hij zorgt voor een steviger frame, waardoor hij beter bestand is tegen dagelijkse slijtage. Deze tas zal zeker de X-factor toe te voegen aan de persoonlijkheid, waardoor men zich onderscheidt van de massa. 

2. Te grote tassen

Veel mensen hebben moeite om licht in te pakken voor welke gelegenheid dan ook, omdat ze niet genoeg ruimte in hun tas hebben. Voor hen hebben we deze oplossing - oversized tassen. Deze tassen zijn erg in, en door ze in uw winkel op te slaan krijgt uw winkel meer voorkeuren. Deze tassen zijn praktisch en stijlvol en bieden een comfortabele grip. Ook is het een perfecte pasvorm voor luchthaven tassen, omdat men kan houden van al hun belangrijke documenten, favoriete boeken, elektronica, reis kussen, en snacks met veel ruimte. Bezoek onze Facebook pagina en bekijk onze eerder geproduceerde lederen tassen van topkwaliteit. 

3. Kleurrijke Schoudertassen

Het gebruik van kleur is een van de gemakkelijkste manieren om er zomerser uit te zien. Als u een outfit wilt opfleuren zonder te ver uit uw comfortzone te stappen, is het dragen van felgekleurde accessoires de ideale manier. Denk aan fuchsia, mosterdgeel, mandarijnoranje, mintgroen, en elke andere levendige kleur en vraag onze professionals om de tassen dienovereenkomstig te vervaardigen. 

Wij weten hoe belangrijk het is om lederen tassen naar keuze van de klant in uw winkel te hebben. Dus, laat onze klanten om het ontwerp dat ze willen kiezen - wij zullen de rest doen!

4. Crossbody tassen

Vanwege de handige draagwijze zijn crossbodybanden perfect voor zomertassen. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze Twitter pagina. Dit soort tassen maken de dragers of gebruikers handen vrij voor andere dingen. Dus, als u iets elegant en handig wilt houden voor uw klanten, zal deze tas de juiste strategie zijn.  

Wij kunnen u ook helpen de ontwerpen en patronen te kiezen waar al uw klanten van houden. Dus, laat ons met u samenwerken!

Inpakken!

Bij het zoeken naar de beste fabrikant voor de productie van de nieuwste model lederen tassen, kunt u contact met ons opnemen. Onze private label custom leerfabrikanten zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt met uw merknaam afgedrukt op de producten, het verspreiden van uw bedrijfsreputatie en het creëren van een loyale klantenkring. 

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons