Relatiegeschenken in lederwaren voor professionals en zakenpartners

Adnan International Lederwaren Promotiinal geschenk Leder credit card houder

Leren relatiegeschenken

Denkt u eraan om uw professionals, klanten, medewerkers & zakenpartners te belonen met relatiegeschenken in lederwaren voor hun steun?
Het is een leuke gedachte. Waarom laat u ons geen zinvolle en gedenkwaardige op maat gemaakte relatiegeschenken in lederwaren maken met uw bedrijfslogo of branding die representatief is voor de waarden van uw organisatie?

Natuurlijk is het aanbieden van premium relatiegeschenken met uw bedrijfsnaam en logo een zeer gewaardeerde manier om uw bedrijfsnaam bij uw klanten en cliënten onder de aandacht te brengen, en zeker een van de meest kosteneffectieve manieren om uw naam te promoten. Het is een investering in uw merk. We hebben veel bedrijven zoals Marriott en anderen geholpen met hun op maat gemaakte lederwaren en kunnen ook helpen met uw relatiegeschenken.
Werk met ons samen om uw eigen collectie lederwaren relatiegeschenken te creëren. Uw specificaties kunnen gemakkelijk worden opgenomen in het ontwerp, samen met uw eigen bedrijfsidentiteit op elk item. U kunt bijvoorbeeld uw eigen creditcardhouder laten maken met uw logo op de voorkant in een mooie geschenkverpakking.

Als u haast heeft met het zoeken naar een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijfsgeschenken van lederwaren, dan hebben wij een ruim aanbod aan lederen producten die snel geproduceerd en gepersonaliseerd kunnen worden met uw bedrijfsbranding en snel verzonden kunnen worden. De keuzes voor de gepersonaliseerde zakelijke lederwaren geschenken zijn legio - van handgemaakte heren- en damesportemonnees tot etuis voor de tech gadgets tot handtassen en reisaccessoires, of iets dat uniek representatief is voor uw merk. Wij maken zorgvuldig een breed assortiment van fijne lederen producten om te voldoen aan uw zakelijke behoefte van zakelijke en kantoor lederen accessoires, lifestyle lederen producten, horeca lederwaren, reizen & bagage goederen, promotionele accessoires, huisdier producten, auto lederen producten, en nog veel meer.
Wij kunnen u helpen met uw bedrijfs- en relatiegeschenken met de volgende programma's

  • Lidmaatschap-beloningsprogramma's
  • Promotionele relatiegeschenken
  • Klanten Loyaliteit Programma's
  • Beloningen en erkenning voor werknemers
Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons