Soorten lederen portemonnees die u kunt gebruiken als relatiegeschenk

Lederen portemonnee als relatiegeschenk

Volgens onderzoek heeft de wereldmarkt voor lederwaren in 2021 een waarde van 277,2 miljard pond bereikt. Ook op promotioneel gebied heeft het een sterke reputatie opgebouwd, en in dit geval kunt u kiezen voor portefeuilles. Portemonnees zijn een integraal onderdeel van ieders leven geworden. Het zijn stijlvolle en praktische accessoires waarin we ons geld, pasjes en ID-documenten bewaren. Dus het kiezen van de precies gemaakte lederen portemonnee als relatiegeschenk zal uw bedrijf een boost geven.

Maar voordat u met ons in zee gaat, moet u weten welke verschillende lederen portemonnees u kunt kiezen voor uw relatiegeschenken. Als fabrikant van lederwaren op maat, zullen wij produceren wat u wilt. Laten we de soorten eens bekijken!

Lederen portemonnee als relatiegeschenk

Soorten lederen portemonnees als relatiegeschenk

Verken elk punt en doe meer kennis op!

Dubbele portemonnee

Veel mensen beschouwen het als een van de populairste portemonnees die er zijn. Deze portemonnee is gebaseerd op een eenvoudige vouw-over constructie. Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat deze stijl portemonnee relatief plat en compact blijft. Een typische bi-fold portemonnee heeft 4-8 vakjes voor pasjes, een ID-venster en een open vak voor biljetten, zodat gebruikers snel toegang hebben tot contant geld en pasjes.

Drievoudige portemonnee

Een tri-fold portefeuille is een iets geavanceerdere vorm van een bi-fold. Hij heeft drie vakken en twee vouwen, waardoor hij de gebruiker meer veiligheid en zekerheid biedt. Het gebruik van deze leren portemonnee als relatiegeschenk zal u en uw klanten dus niet teleurstellen, want hij bevat een overvloed aan ruimte voor creditcards, briefjes, bonnetjes en muntgeldvakken.

Reisportemonnee

Wie houdt er niet van om op reis te gaan? Iedereen, toch! En als u uw klanten een reisportemonnee geeft, tovert dat een glimlach op hun gezicht. Telkens wanneer ze die portemonnee zien, zal het hen doen denken aan uw bedrijf en de herinneringen die ze tijdens een reis hebben gemaakt. Dit lieve gebaar zal hun hart veroveren en in hun ogen een goede indruk maken van uw merk.

Inpakken!

Dus, nadat u hebt besloten welk type portefeuille u wilt, kunt u contact met ons opnemen. Of, als u nog vragen heeft, laat ons die dan beantwoorden met onze beste kennis. Wij zullen u de beste kwaliteit lederen portemonnee als relatiegeschenk aanbieden om uw bedrijf te stimuleren en naar een hoger niveau te tillen.

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons