Veganistisch leer: Een ultieme oplossing voor duurzame mode!

De leerindustrie breidt zich snel uit en is in het Verenigd Koninkrijk honderden miljarden ponden waard. De deskundigen verwachten dat deze markt in het komende decennium verder zal bloeien omdat mensen overal ter wereld "luxe" goederen willen kopen. 

Met de groeiende populariteit van veganistische mode heeft de leerindustrie een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar reis - Veganistische lederen producten. Mensen uit alle hoeken van de wereld bewonderen deze inwijding omdat het een duurzame manier is om moderne modetrends te omarmen. 

Veganistisch leer

Deze blog heeft alles wat je moet ontdekken om je winkel te laten groeien en naar een hoger niveau te tillen. Alsjeblieft!

Basiskennis van veganistisch leer

Veganistisch leer is een soort waarbij geen dierlijke huid wordt gebruikt. Veganistische mensen vinden vaak iets dat hun smaak en persoonlijkheid perfect weergeeft. U kunt dus kiezen voor veganistische lederen producten om in uw winkel op te slaan. Faux, Pu, synthetisch, en pleather (een mix van "plastic" en "leer") zijn enkele van de categorieën die u kunt kiezen voor uw zaak. 

Als betrouwbare fabrikanten van veganistische lederwaren in het Verenigd Koninkrijk zorgen wij ervoor dat u de beste artikelen krijgt volgens de eisen van uw klanten. We beginnen de reis met een grondige discussie waar we luisteren naar onze klanten en hun specifieke eisen. U kunt dus op ons vertrouwen als u op zoek bent naar veganistische leren tassen, portemonnees, riemen, jassen en nog veel meer!

De belangrijkste soorten veganistisch leer

De belangrijkste soorten vallen in twee verschillende emmers: 

  • Natuurlijk veganistisch leer

Dit type behoort tot de plantaardige materialen (ananas, walnoot en kurk) en schimmels (paddenstoelen en algen).

  • Synthetisch veganistisch leer

Het verwijst naar de materialen die afkomstig zijn van polyurethaan of andere kunststoffen. PU-leer is een uitstekend voorbeeld van synthetisch veganistisch leer. 

Er bestaat echter een derde categorie van "in het laboratorium gekweekt veganistisch leer". Technisch gezien is het een mix van natuurlijke en synthetische soorten. Dit proces gebruikt biologische organismen, zoals schimmels of algen, als basis om het materiaal te kweken. Wij zullen het dus classificeren als een natuurlijk veganistisch type. 

Veganistisch leer

Waarom mensen van veganistische leerproducten houden

Veganistische lederen producten komen de lederwaren gerelateerde zakenmensen in elk aspect ten goede vanwege hun merkbare eigenschappen. Mensen houden van dit leer-gebaseerde item omdat:

  • Het is gunstig voor de natuur. Onze leerfabrikanten zorgen ervoor dat ze de bestellingen zonder vervuiling produceren. 
  • Deze producten zijn bijna net zo duurzaam als authentiek leer en zien er prachtig uit. De meeste mensen kunnen zelfs geen onderscheid maken tussen authentiek en veganistisch leer. 
  • Dit type is niet beperkt tot een paar producten. U kunt alles krijgen, van creditcardhouders tot sleutelhangers tot leren jassen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met onze aangepaste fabrikanten om de beste items te maken. Bezoek onze Facebook pagina om de producten te bekijken en te beslissen wat u wilt voor uw winkel en zijn groei.

Laatste woorden!

Deze blog is om u te laten begrijpen hoe geschikt veganistisch leer kan zijn voor een duurzame modewereld. Als u klaar bent om het een kans te geven, neem dan snel contact met ons op. U kunt ook onze dagelijkse updates volgen via onze Twitter pagina of laat hieronder een reactie achter voor verdere vragen. 

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons