Vintage Leren Tas Schoonmaak Hacks: Een spiekbriefje voor iedereen!

Het reinigen en conditioneren van lederen producten is gemakkelijk als deze worden beschouwd als een huid. Net zoals we onze huid reinigen en hydrateren, moeten we lederen producten behandelen om ze soepel, buigzaam en veerkrachtig te houden. U kunt de levensduur van uw vintage leren tas verlengen als u bij het reinigen en conditioneren rekening houdt met de huid.  

We hebben deze blog geschreven om gebruikers de makkelijkste hacks te geven om hun leren tassen te onderhouden zonder hun charme te verliezen. Dus, blijf erbij tot het einde en leer de hacks in detail!

Vintage lederen tas

De beste manier om de vintage leren tassen met de hand te wassen

Als professionele fabrikant van private label leder hebben wij meer dan voldoende ervaring opgedaan met lederen artikelen omdat wij het grootste deel van onze tijd met dit product doorbrengen. Niemand begrijpt dus beter de nuances ervan dan onze professionals. 

De volgende hacks helpen je om je vintage leren tas veilig met de hand te wassen. Voor meer details kunt u ook onze Facebook pagina!

 • Verwijder elke vlek of vlek uit de tas voordat u hem wast.
 • Gebruik warm water en een zacht reinigingsmiddel, en wrijf het leer met een zachte doek in voor een schuim op de plaats die u wilt reinigen.
 • Veeg het overtollige water af met een schone, zachte en droge doek.
 • Spoel het schuim af door lauw water of veeg het af met een vochtige doek.
 • Dep de zak droog met een schone handdoek.
 • Laat de vintage zak plat drogen op een warme plaats (behalve direct zonlicht, vuur, verwarming, kachel, enz.)

Het conditioneren van de Vintage Leren Tassen

Het omvat:

 • Gebruik microvezeldoeken bij het verzorgen van leer.
 • Overweeg de kleding te bevochtigen voordat u de conditioner erop aanbrengt.
 • Breng de conditioner nooit rechtstreeks op de zak aan. 
 • Breng conditioner aan op de zak door deze voorzichtig in de lijn of nap te wrijven tot het hele oppervlak bedekt is.
 • Neem 30 minuten pauze tussen het aanbrengen van de volgende laag conditioner. 

Vergeet echter niet dat u nooit conditioners op leren tassen moet gebruiken die wassen of siliconen bevatten, omdat deze het leer niet laten ademen. Anders zal dit het product beschadigen in plaats van het te verbeteren. Blijf in contact met onze Twitter pagina voor meer informatie!

Vintage lederen tas

Inpakken!

Hopelijk is deze blog nuttig voor u geweest met behoud van de charme en effectiviteit van vintage leren tassen. Echter, als u onze lederhandel wilt laten groeien en naar een hoger niveau wilt tillen, zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Een bezoek aan onze Pinterest pagina geeft u inzicht in onze eerder gemaakte artikelen!

Picture of adnanlederwaren

adnanlederwaren

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Adnan International Lederwaren is een van de meest vertrouwde private label producenten van lederen handtassen en portemonnees.

Recente berichten

Volg ons